Излезе телевизионният сериал Американско жиголо с участието на Джон Бернтал. И

...
Излезе телевизионният сериал Американско жиголо с участието на Джон Бернтал. И
Коментари Харесай

Жиголо от Австралия разказа за тайните на своята работа

Излезе телевизионният сериал " Американско жиголо " с присъединяване на Джон Бернтал. И същинското жиголо, Самуел Хънтър от Австралия, който трансформира проституцията в собствен бизнес, сподели, че сериалът е много прецизен, пише Daily Mail.

Хънтър, който работи като конвой, споделя, че печели 10 000 $ на седмица. Той почнал този бизнес преди две години. И през това време срещнал дами от разнообразни сфери на живота.

Най-младата му клиентка била на 23 години, най-възрастната - на 70 години. Една четвърт от клиентите му били женени.

Той сподели, че новото шоу American Gigolo " много тъкмо " демонстрира какъв брой блестящ е неговият метод на живот.

Обикновено Самуел Хънтър от Сидни работи в скъпи хотели, а неотдавна даже отишъл в Пукет за 10 дни, придружавайки клиентката си на отмора.

„ Всичко е тъкмо както бихте очаквали и тъкмо противоположното “, споделя Хънтър. Самият той опитал доста специалности: работил в секс магазин, пишел блогове за коптор, само че взема решение да стане жиголо, когато стартира да работи за Touching Base, благотворителна организация, която среща хора с увреждания със секс служащи.

„ Започнах да се чудя дали мога да го направя, само че минаха две години, откогато върша това “, признава Хънтър.

Според него спецификата на работа при мъжкия конвой е друга от тази при женския конвой. Жените нормално се срещат с няколко клиенти дневно, мъжете - нормално цяла нощ.

Минимум - за два часа, 600 Щатски долар на час. Повечето от клиентите му са над четиридесетте и са " постоянни ". Това се дължи на външния му тип - Самуел Хънтър, по личните му думи, наподобява " възрастен и почитан ".

Филмът „ Американско жиголо “ от 1980 година с присъединяване на Ричард Гиър и неговият римейк от 2022 година с присъединяване на Джон Бернтал, както и други филми за жиголо постоянно демонстрират жигола, работещи с неприятни клиенти. Хънтър споделя, че това в никакъв случай не му се е случвало.



Кадър от кино лентата " Американско жиголо " от 1980 година

Клиентите го намират посредством уеб страницата му и нормално знаят какво желаят. Освен това Хънтър ги ревизира в обществените мрежи. Семейството му е наясно какво прави, споделил и на майка си. Сигурен е, че редом може да има естествена връзка, само че към момента не желае.

" Клиентите ми получават най-хубавата версия на мен. Те не желаят човек, който пие кафе заран и се взира в телефона. И аз също получавам най-хубавата версия на себе си. Обикновено те просто желаят да се провиснал ", обобщава Хънтър.

В Австралия законите за проституцията варират в другите щати. Самата проституция е законна, само че доста от дейностите, свързани с нея, като сводничество и ръководство на обществени домове, са противозаконни.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР